За нас

Пчелин с 2100 кошера

През 2009г. създадохме пчелин с 2100 кошера. От тогава до днес продължаваме да се развиваме и обогатяваме нашия асортимент и продуктова гама.

100 тона пчелен мед годишно

Днес можем да се похвалим с добив от близо 100 тона пчелен мед на година.

Магазина в цялата страна

Пчелин с 2100 кошера

Тона пчелен мед годишно

Производство

За нас (пчеларска ферма Амброзия) голямо предимство е, че разполагаме с изцяло затворен кръг на производство. От пчелина; модерно оборудваната система за добив и съхранение на продуктите, през лабораторията и фабриката за преработка и пакетиране. Имаме инфраструктурата, която ни помага да предоставим възможно най-високо качество на разумна цена и следвайки всички изисквания на Българската Агенция по Храните и директиви на Европейския съюз. С други думи – винаги високо качество на добра цена.

Пчелина

1

Добив и съхранение на продуктите

2

Преработка

3

Пакетиране

4

Какво ни отличава

  • Огромно предимство е нашата разнообразна гама продукти. Работим усърдно за разработване на нови продукти с акцент върху ползите за здравето на нашите клиенти. Заедно с десетките видове чист пчелен мед, предлагаме на клиента и над 10 комбинации от пчелни продукти с полезни билки и подправки. Освен вкусни те са и много полезни за здравето ни и ако храната може да лекува, то това е най-доброто доказателство.
  • Друго предимство е изградената от над 10 години търговска мрежа в страната. Имаме представителни магазини в София и няколко големи града в България. Така клиентът може лично да се запознае с нас и продуктите ни. Разбира се, акцент е развитието на нашия онлайн магазин, но при желание клиентите могат да ни посетят и лично. Това дава допълнителна прозрачност и помага за изграждане на доверие в марката ни.

История на Амброзия

Нашата пчеларска ферма е чудесен пример за това как с работа, упоритост, постоянство и малко късмет, човек може да постигне мечтите си и да направи от хобито си сериозен семеен бизнес. Запален пчелар, иноватор, ментор, създател и вдъхновител на всичко. Много са думите, които можем да кажем за собственика на нашата Амброзия – Стефан Стефанов или дядо Стефчо за по-кратко. Пчелар любител вече 30 години (по това време), през 2009 реши и създаде Амброзия буквално от нищото. С много мъки, разбира се, участвайки в много Европейски програми (може и така, ако не е целта просто да се откраднат парите) и заедно с всички нас – деца, внуци и правнуци. Така започна и така продължава да се развива нашата Амброзия. От тогава до днес работим заедно и усърдно, за да обогатяваме нашия асортимент и да предлагаме на клиентите ни чист, Български пчелен мед и пълна гама от пчелни продукти.

Какво предстои – още работа и още доволни клиенти на Амброзия 🙂 !